top of page
Fjell i Fog

NO*Elvelyngen

20231006_172135.jpg
20240309_141759.jpg

Om oss

Mitt navn er Signe Bruvold, jeg er 27 år og driver et lite nyoppstartet sibirkattoppdrett med stamnavnet NO*Elvelyngen. Jeg og min samboer holder til i Ramfjord, cirka tre mil utenfor Tromsø by. Her bor vi landlig til sammen med våre herlige katter.

 

Jeg har selv vokst opp på gård og alltid vært veldig glad i dyr, og har gjennom oppveksten fått utrolig mange opplevelser gjennom arbeid og kos med hester, sauer, hunder og katter. Denne erfaringen er god å ha når jeg nå har startet med avl av katter, som jeg forøvrig aldri hadde vært borti før. Jeg hentet min første sibirkatt fra oppdretteren Merete Kjeilen (NO*Soltrollet) utenfor Bergen etter at jeg flyttet sammen med min samboer i 2020, og selv om dette var mitt første "møte" med rasekatter falt jeg hodestups for denne fantastiske rasen. Ikke bare er de helt utrolig vakre å se på, men også så utrolig sosiale og kjærlige, i tillegg til at de er kjempesmarte og gir masse underholdning og selskap.

 

Jeg kjøpte min første avlsjente i 2021, også denne pusen fra NO*Soltrollet, og fikk i 2022 godkjent stamnavnet mitt NO*Elvelyngen. I oppdrettet mitt er jeg veldig fokusert på at avlskattene mine skal ha god helse, skal være rasetypiske og ha godt lynne og temperament. Jeg jobber for at kattunger fra meg er sosialiserte og godt håndtert når de flytter til nye hjem. I tillegg synes jeg det er kjempeviktig at alle mine katter trives godt og har det bra. Kattene utgjør en stor del av hverdagen og livet mitt, og er en viktig del av familien.

Kontakt meg her:

20230619_163631.jpg
bottom of page